Sări la conţinut

Lovely Joshua Bell

mai 12, 2010

Am avut norocul, sa-i spun asa, de a lua parte la minunatul concert sustinut de Joshua Bell ieri la Ateneul Roman. Sincer, in necunostinta mea, ma asteptam sa nu fie prea multa lume, la pretul de 200-300 de lei, cat a fost biletul, insa spre marea mea surprindere a fost plin, iar lumea s-a inghesuit si in picioare pentru a-l ascultat pe vituosul american.

Concertul  a inceput foarte Alegro, cu Mozart, urmata de Sonata 2, op 30 de Beethoven si Ravel, cu a sa Sonata in Sol Major, cu influente Jazz.

Per total a fost un concert frumos, totul pana la ultima parte care a inceput cu Meditatia lui Tchaikovsky (o puteti asculta aici), moment in care concertul a devenit cu adevarat unul deosebit, incheiat in lacrimi pe Nocturna pentru vioara a lui Chopin.

Pot sa spun sincer ca am plans la concert, iar omuletul de pe scena, imbracat modest in negru cu zambetul tipic american ne-a incantat pe toti si ne-a rascolit cele mai profunde sentimente. (Puteti citi aici un articol legat de concertul lui Bell scris de scumpa mea prietena Corina Ionel…chiar merita)

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: