Sări la conţinut

Reclame „sinistre” din ’90 pana azi

februarie 9, 2010

Va invit sa descoperiti un top al celor mai „sinistre” reclame care ne-au „bantuit” copilaria sau adolescenta, dar si felul in care acestea au evoluat pana in ziua de astazi.

1. CEC te vegheaza – Nu putem garanta ca hotii ar mai sparge un apartament in ziua de astazi pentru o asemenea suma, sau poate l-ar sparge si pentru mai putin, cine stie, dar un lucru este sigur, mai ales in plina criza: „ban economisit, somn linistit”.

2. CEC te distreaza – Sa fim seriosi…cate astfel de cazuri intalnim in Romania de astazi?…in special ca astfel de miliardari, in euro probabil, mai au inca ani buni in fata pana la scrierea unui testament, ca sa nu vorbim despre faptul ca daca au atatia bani nu o sa ii tina la CEC, ci prin banci elvetiene. Asa ca, reclama cu romanul de rand era mult mai plauzibila, desi ambele ne amuza la fel de tare.

3. Aquafresh in 3 culori – Nu cred ca exista vreun roman care sa nu fie bantuit si acum de melodia „Aquafresh in trei culori”, care pe langa slagarele lui Mihai Constantinescu sau ale Angelei Similea, era printre cele mai populare melodii de pe buzele tinerilor din acea vreme.

4. Pepsi la litru – Despre aceasta reclama nu putem spune altceva decat: „clasic romanesc”. Cu toate astea, ar fi greu sa nu ne „indragostim” de clasicii Costica si Nea Nicu, mai ales ca ii intalnim zilnic pe strada, insa din pacate fara sticlele de Pepsi la litru.

5. Prigat – neintelegerea – Intrebarea care sta pe buzele tuturor: Pe cine ar putea intalni in oras un barbat ca Vasile? Lasand la o parte ironia, reclama la Prigat nu e tocmai rea, ba chiar ne amuza mai mult decat orice reclama la acelasi produs din ziua de astazi, cand umorul folosit parca nu e la fel de bun.

6. Boni-Bon – Nu exista copil, ajuns acum la maturitate, care sa nu isi aminteasca de Boni Bon. Nostalgia e cu atat mai mare cu cat inca le mai gasim prin cate un magazin pierdut prin vreun orasel mic al tarii, dar parca nu mai au acelasi gust ca in copilarie.

Vedeti restul topului…pana la 14…pe 9AM.ro (apasand aici…evident)

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: