Sări la conţinut

Interziceti de urgenta drogurile legale!!!

februarie 5, 2010

Asta urla Boc in stanga si in dreapta dupa ce ieri s-a aflat de existenta primei victime a „ierburilor halucinogene chimicalizate”….mi se pare mie, sau toata chestia e foarte amuzanta?

Ei bine, poveste e in felul urmator, copilu asta, de 16 ani, fuma de la weed-shop-uri de vre-un an, si la un moment dat(mai exact, ieri) a facut un stop cardiac din cauza toxinelor, etc, etc….iar astazi, micul premier vine strigand in Parlament: INTERZICETI DE URGENTA COMERCIALIZAREA DIN MAGAZINELE „ETNOBOTANICE”!…vedeti ceva in neregula cu asta?

Adica, nu neaparat in neregula…dar cel putin penibil. Anul trecut cand EBA facea greseala de a fi de acord cu legalizarea ierbii, toata lumea ii sarea in cap, dar sa fim seriosi:  de cate cazuri de deces ati auzit cauzate de iarba? Nu spun ca sunt sau nu de acord cu legalizarea ei, dar totusi…

Cel mai interesant a fost momentul in care am auzit declaratiile rudelor copilului: „Fuma aceste droguri de un an de zile. Si-a rupt toate legaturile cu prietenii. Nu mai vorbea cu parintii. Drogurile l-au distrus” – mi se pare mie, sau asta e cel mai amuzant, si strigator la cer, lucru pe care il auziti in ultimul timp? WTF? – Baiatul fuma niste chimicale mizerabile, normal ca a murit. Probabil nu avea prieteni si nu mai vorbea cu parintii pentru ca avea 16 ani si era introvertit si frustrat din cine stie ce motive adolescentine, dar sa mergi pana acolo incat sa spui ca „ierburile legale” i-au dristrut viata…cat de rau se poate exagera? Common, he wasn’t doing blow or anything!….dar puteti vedea mai bine despre ce e vorba aici.

In fine…ideea e ca nu pot decat sa ma amuz de toata situatia asta, atat a „tanarului teribilist” cat si a „premierului plin de zel”.

One Comment leave one →
  1. dc8p permalink
    februarie 5, 2010 3:03 pm

    sincer mai bine ar legaliza adevarata iarba si sa scoata astea chimicale..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: