Sări la conţinut

Oprescu presedinte?…culmea arogantei penibile

octombrie 6, 2009

Daca a existat vreodata un candidat care sa fie si arogant, si nemernic si scarbos de-a dreptul…atunci ala e Sorin Oprescu. Nu am avut timp sa scriu despre el ieri, la lansare, dar mi-am facut acum..si am sa o tin scurt, pentru ca nu merita mai mult.

Oprescu si-a strans interlopii si jegul PSD-ului la lansarea in cursa prezidentiala si le-a tinut lor…si nou…un discurs de-a dreptul penibil. Cu referinte la revolutie, libertate…a facut o combinatie de proasta calitate intre discursul lui Basescu, al lui Vadim, al lui Geoana si inca unul similar celor dinainte de ’89…si i-a impresionat pana la lacrimi pe toti investitorii din campania lui, care habar nu au in ce cursa pierduta se baga…

Credeam ca nu se poate mai prost decat ipocrizia unei lansari la Sannicolau sau un miting de lansare in ziua „caderii” guvernului…dar uite ca a venit Oprescu, acest doctoras mizerabil, acest exemplu de aroganta si ne-a mai dat inca un motiv de scarba la prezidentiale.

Dar cine e nea Oprescu asta?….aveti mai jos cateva articole interesante ca sa vedeti cine se da salvatorul natiunii, iar acasa isi numara banii in oglinda….

Sorin Oprescu, un an de malpaxis in Bucuresti

Trotuarul politic al lui Sorin Oprescu

Teodorescu: Oprescu intelege sa nu ne faca prosti in fata

Oprescu se lanseaza: „A venit timpul sa spargem gasca!”

No comments yet

Lasă un comentariu