Sări la conţinut

Despre cum ne-a „tras-o” Radu Duda

septembrie 8, 2009

Cu toate ca imi pare rau sa fac acest lucru, nu am de ales…daca vreau sa raman corecta…trebuie sa spun: Atti ai avut dreptate, Duda e un impostor!

PRINCIPESA MARGARETA - PRINCIPE RADU - DESCHIDERE SEDINTA - BVB

Dupa ce si-a anuntat retragerea din cursa prezidentiala eram cu totii curiosi sa ii aflam si motivele si in sfarsit le-a dat….dar ce motive….ia sa vedeti:

Explicatia retragerii:  „Am hotarat sa opresc campania pentru ca nu am avut posibilitatea de a continua. Nu mi-a lipsit nici mie, nici colaboratorilor mei, increderea, speranta si curajul. Ne-am oprit fiindca nu am mai avut NICI un mijloc sa continuam.”

Deci ati inteles ce am inteles si eu? – Sa retras pentru ca nu mai putea continua? – Adica? – ce explicatie e asta?

Pe langa mizeria asta, Duda mai spune inca un lucru absolut exceptional:  „Astept in continuare donatiile voastre pentru a-mi continua proiectele sociale.” – si intreb din nou: ADICA? – dupa ca ne-ai dat un sut in fund ne mai  ceri si bani? – despre banii pe care ii vrea Duda ca sa poata calatori linistiti prin lume puteti citi aici

Nu pot incheia fara a mentiona cea mai aberanta declaratie a lui Duda:

Intentia de vot in favoarea mea putea urca pâna la 29%, daca actiunea mea publica ar fi putut sa se desfasoare in conditii normale”, scrie Duda pe blogul sau.

Pai daca visai aveai o intentie de vot de 29%, atunci de ce te-ai retras? – nu stiu ce sa zic decat ca „monarhul” delireaza…la alegeri ar fi obtinut maxim 5%.

Ce ne demonstreaza asta? – ei bine – ne demonstreaza ca am gresit cand am crezut ca un actor anonim din Iasi care s-a casatorit cu o femeie cu 11 ani mai in varsta decat el numai pentru a obtine diverse avantaje, ne-ar putea reprezenta interesele sau ne-ar putea demonstra ca merita respectul nostru.


One Comment leave one →
  1. septembrie 8, 2009 12:15 pm

    In sfarsit te-ai lamurit ca printisorul nu e decat un mic gainar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: