Sări la conţinut

Oprescu s-a ‘scos’ – partidele pot sustine independenti

septembrie 3, 2009

Oprescu a primit o veste tare buna astazi: Guvernul a modificat legea alegerilor prezidentiale, iar acum partidele politice pot sustine candidati independenti la prezidentiale.

art_125473_1

Aceasta noua „gaselnita” il aduce pe Oprescu tot mai aproape de anuntarea candidaturii la sefia statului….Acuma mai ramane de vazut care dintre candidatii „de mana a doua” vor zbura de pe lista prezidentialilor pentru a-i face loc lui  Sorin Oprescu. – Sa fie Antonescu – putin probabil, – Sa fie Geoana – foarte probabil…fiindca el sta cel mai prost plasat  „dintre cei mari” – avand un procent mult sub cel al partidului sau. (aprox 20% – fata de 30% cat are PSD).

Aceasta noua „manevra oportuna” ar putea avea si intentia de a-l sprijini pe Traian Basescu, in cazul in care acesta s-ar gandi sa renunte la tutela PDL-ului si sa intre in cursa ca independent – un fel de manevre EBA prezidentiala…ca doar candidatura ei a fost tot o metoda te testare a popularitatii lui Base.

Ei bine…om vedea ce se va intampla…dar as putea sa jur ca Radu Duda isi plange in pumi acuma si regreta ca s-a retras cu mai putin de 24 de ore inainte de aceasta OUG convenabila…poate si pentru el.

Mai multe despre OUG puteti citi aici

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: