Sări la conţinut

Get off my planet

august 3, 2009

Habar nu am cu ce am gresit…dar trebuie sa fi fost ceva (mereu e o chestie de charma)…dar m-am trezit tarziu astazi, mult mai tarziu decat trebuia pentru servici.

Trei telefoane, o esarfa pierduta, doi batranei injurati si un atac de panica mai tarziu am reusit sa urc in 226, iar mai apoi in 331 ca sa jung in fitele Dorobantiului la birou. Bineinteles ca nu am reusit pana acum, desi ma aflu de vreo 3 ore jumate la birou, sa imi privesc in ochi colegele sunate azi dimineata, dar asta este…nu fiecare luni poate sa inceapa bine, nu fiecare August e cu soare (cel putin unu „simbolic”, fiindca material e al naibii de clad).

Aseara m-am intrebat pentru prima oara, intr-un an de zile, daca am luat decizia corecta anul trecut in iulie cand am plecat din Cluj. Raspunsul va veni probabil pe parcurs…si inca nu imi dau seama…dar din unele puncte de vedere decizia a fost buna…din altele mai ramane de vazut.

Tot ce pot sa spun e ca se apropie un an de cand m-am mutat aici, un an de cand lucrez la 9am…un an de cand i-am uitat pe toti si ei pe mine…si atunci …am pierdut oare ceva?

Ca bine zice Gotan….nu e decat un altfel de „tango”, iar scopul nu se schimba niciodata…inveti sa iubesti un loc doar dupa ce l-ai pierdut …. si sa il urasti in momentul in care traiesti in el.

Dar oare cate locuri poti schimba inainte sa nu mai poti schimba nimic?

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: