Sări la conţinut

Start wearing purple, „coz” Gogol’s back

iunie 12, 2009

Probabil nu o sa vin cu o stire „bomba”, dar abia acum mi-am dat seama ca ar fi fain sa o postez si aici (pt ca o stiu de ceva vreme) …pe 17 iunie mergem la CONCERT GOGOL BORDELLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Concertul va avea loc la Teatrul de Vara din Parcul Herastrau, Bucuresti – iar biletele le puteti achizitional la pretul de 90 lei – destul de ieftin…if you ask me:).

Pentru cei care nu stiu…Gogol Bordello se afla la a 3-a vizita in Romania (desi eu stiam doar de doua)…dar se pare ca restul ziarelor stiu de 3…asa ca am sa va spun despre „experienta mea Gogollllllll).

Gypsy-punkerii americani au fost acum doi ani la Targu Mures, la „Peninsula”…unde au sustinut un concert exceptional…adica, s cei care nu erau prea familiari cu trupa s-au adunat, au dansat…si si-au „bisat”…it’s electric, balcanic, gypsy-punck…tipical…pleasing to the romanian ear (bineinteles).

Eu i-am descoperitintr-o seara (a long time ago) in „Janis” (un club din Cluj)…cand au pus „Start wearing purple” – si cred ca pentru toata lumea asta e piesa de referinta…asa ca…here we go (desi mai au multe foarte faine):

Va astept la concert, „asta daca reusesc sa fac rost de acreditare”…daca nu…am sa va salut de dupa „garduri”….Enjoy. Si daca mai aveti „nelamuriri”…cand s-a infiintat trupa, cine face parte din ea, de la ce ora e concertul, etc., etc….aici e site-ul oficial al trupei.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: