Sări la conţinut

De ras?…sau de plans?…

mai 14, 2009

cry

Scriam la sfarsitul lui aprilie, daca mai tineti minte, despre o initiativa a Sulfinei Barbu de a ajuta tinerii din Delta. Daca nu…atunci va reamintesc:  Sulfina, aflata la o dezbatere pe tema saraciei oamenilor din Delta Dunarii, a „sarit” in ajutorul tinerilor si (din marinimia ei) a oferit 10 bilete pentru 10 liceeni (norocosi)…la?….la concertul DEPECHE MODE!!!…daca vreti mai multe detalii…click aici.

Vedeti ironia?…eu de cand mi-am dat seama nu ma mai pot opri din ras.

depeche

Deci…Sulfina, draga de ea, a facut un gest electoral de bunatate…si a cumparat 10 bilete la concert pentru acei copii, dar….concertul a fost ANULAT!…detalii aici.

Acum ma intreb…oare copii aia cum au reactionat?…au plans cu capul in perna ca nu mai vin la Bucuresti?…au injurat-o pe Sulfina?…sau si-au vandut biletele prietenilor care nu au aflat inca de anulare?

Dar o intrebare si mai logica ar fi: Daca tot s-a anulat concertul Depeche Mode (si biletele …logic… sunt fara valoare)…oare Sulfina Barbu le va da bilete la alt concert acelor 10 tineri?…macar un The Killers, Moby, Franz Ferdinand (cine or fi si astai?…se intreaba unii)…sau de ce nu?…Madona!

Sau mama tuturor speculatiilor….(care nu imi apartine)…oare stia Sulfina ca  Depeche va anula concertul si de aceea s-a oferit sa le ia bilete celor 10 tineri?

Dar lasand orice gluma deoparte, imi pare rau pentru acei copii si pentru toti fanii Depeche Mode…till next time…”Enjoy the Silence„.

Latest news: Organizatorii au anuntat ca biletele pentru Depeche se pot schimba cu unele pentru Bestfest (petru unul din concerte)…sau cei care si le-au cumparat isi pot recupera banii pe ele…sau le pot pastra pana la un viitor anunt privind posibila reprogramare a avenimentului (ye right)!

Depeche Mode_A Pain2

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: