Sări la conţinut

Impozitele vs. Mihaela Radulescu

martie 13, 2009

006-death-to-taxes

mihaela_radulescu1


Lucrez de ceva vreme in presa si inca nu am reusit sa ma obisnuiesc cu ideea. Ce idee? Ei bine aceea cum ca romanul de rand este mult mai interesat de ce face si ce declara „diva” Radulescu decat de ceea ce se inampla cu banii lui, cu Guvernul, cu taxele, cu criza financiara, cu tot ceea ce tine de existenta lui.

Am asistat astazi la un eveniment care mi s-a parut mai mult decat de prost gust. Doua stiri ale ziarului unde lucrez care sunau in felul urmator:

1.Mihaela Radulescu: ‘Mi-e frica de Elan. Cer sprijinul Protectiei Copilului, Ministerului Internelor si opiniei publice’

2. Platim 558 de taxe si impozite

Si concluzia este urmatoare: Prima stire are peste 25.000 de vizualizari, pe cand cea de-a doua are in jur de 50. Parca ceva nu suna bine aici…nu?

Ba suna foarte bine…de ce sa ne intereseze cate taxe platim la stat, de ce sa ne intereseze ca un mare procent al venitului nostru lunar merge pe 558 de taxe…da 558. De ce ne-ar interesa unde merg banii munciti de noi cand putem afla care a fost de fapt relatia dintre Mihaela Radulescu si fostul ei sot, sau cu cine se mai culca acuma?

Ei bine, dar asta e Romania…sau poate intreaga lume…poate e doar un mod de a evada si de a uita de problemele de zi cu zi…sau e pur si simplu e chestiune de ignoranta?…va las pe voi sa judecati.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: